Om Smeltematte

Våre Polarflex matter er utviklet og produsert i den hensikt å gi deg som forbruker en forenklet hverdag under vinterperioden for egen sikkerhet (skli ulykker), eller som et hjelpende element for oss alle, de eldre og funksjonshemmede i både det private og offentlige som et is og snøfjerningsprodukt.
Polarflex sine sklisikre is- og snøsmeltingsmatter er et produkt som smelter snø og is ved kontakt. Mattene hindrer snø og is og legge seg på steder du ikke ønsker. Til forskjell fra tradisjonelle metoder vil du ha gleden av Polarflex matter over en rekke år.
De er lette og mobile, slitesterke og beskytter overflater mot kjemikaler og salter. Polarflex mattene er lett å legge ut og inn ved sesongstart - slutt.

Våre matter er uten sammenligning mindre kostnadskrevende å installere enn nedgravde/innebygde snø og issmeltings systemer. Våre matter kan leveres med automatisk av og på funksjon med en temperaturstyrt sensor. De kan også koples opp mot for eksempel ”Ring huset-hytta varm systemer” så har du snø og isfrie inngangspartier når du ankommer din destinasjon.

Med Polarflex matter har du et forebyggende kvalitetsprodukt som er HMS og CE godkjent.